Loxodon schadeafhandeling

Of het nu om een botsing gaat, een brand of een gesneuvelde ruit: een polishouder van een schadeverzekering wil snel en efficiënt geholpen worden. U als verzekeraar wilt hier graag aan tegemoet komen, maar ook grip hebben op de uit te keren premie, de totale schadeontwikkeling, de risico’s en de winstgevendheid van een portefeuille. Loxodon kan daarbij helpen.

Door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en betere tools en technieken helpt Loxodon u schadeclaraties sneller te verwerken en fraude te bestrijden. Door de hoge mate waarin Loxodon uw bedrijfsprocessen automatiseert, verbetert uw datakwaliteit en nemen de operationele kosten af.

Loxodon heeft bovendien veel ervaring met predictive analytics voor schadedeclaraties. Aan de hand van deze analyses krijgt u inzicht in toekomstig declaratiegedrag van uw polishouders. Deze kennis helpt u uw organisatie beter te managen en de concurrenten een stapje voor te zijn. Wij kunnen technische experts inzetten die passen bij de tooling van uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van schadeafhandeling? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de diensten die wij kunnen leveren.